Köszönjük a felajánlását!

Amennyiben támogatni szeretné a Georgica alapítvány célkitűzéseinek megvalósítását,kérjük ajánlja fel adója 1%-át: 

Számlaszám: 10402348-50526681-76801009
Adószám: 18269143103

 

 

Alapítványunk neve: Georgica Alapítvány. Célja a vidék fejlesztését szolgáló mezőgazdasági szakemberképzés elősegítése, az intézmény tehetséges, de hátrányos helyzetű tanulóinak sokoldalú támogatása.

Székhelye: 6440 Jánoshalma, Béke tér 13.

Nyilvántartási száma: 226

Az alapítvány célja szerinti besorolás: oktatási tevékenység

Az alapítvány közhasznúsági fokozata: Közhasznú

Az alapítvány képviselőjének a neve: Vancsura Józsefné, kuratóriumi elnök

Az alapítvány nyilvántartásba vételéről rendelkező jogerős bírósági határozat száma, kelte: Pk.60118/2011/I, 2011.09.29. 

 

Vancsura Józsefné, az Alapítvány kuratóriumi elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy az Alapítvány 2010. évi létrehozása óta segíti a nehéz körülmények között élő tanulókat.

Minden támogatónak, aki adományával, felajánlásával hozzájárult a rászoruló diákok megsegítéséhez, kifejezte köszönetét. Elmondta, hogy a támogatásoknak köszönhetően a 2014/2015. tanévben több tanulónk is megszerezhette a T kategóriás mezőgazdasági vontatóvezetői jogosítványt, étkezési hozzájárulást kaptak a gyerekek, illetve a nehéz anyagi körülmények között élő végzős tanulóknak ahhoz nyújtott segítséget az Alapítvány, hogy meg tudják vásárolni a ballagási öltönyüket. Három kiváló szorgalmú, de rászoruló tanuló pedig havi ösztöndíj támogatásban részesül az Alapítvány jóvoltából.

2015-ben is kiválasztásra került az Év Tanulója, akit az Alapítvány kiemelkedő tanulmányi és közösségi munkájának elismeréseként 20.000 Ft pénzjutalomban részesített.

Az Alapítvány munkájához az anyagi hátteret elsősorban az Alapítványi Bál bevétele biztosítja, ezért különösen fontos minden támogatás, amely a vendégek részéről hozzánk érkezik. Az idei bálra is nagyon sok felajánlást kaptunk tombolatárgyak illetve a vacsorához történő hozzájárulás formájában, amelyet az intézmény a rászoruló tanulók nevében ezúton is szeretne megköszönni minden adományozónak.

Az intézmény tantestülete  a

„Miénk ez cirkusz”

című előadásával fejezte ki köszönetét mindazoknak, akik jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket.

Külön köszönjük Ádám Gyula,  Csincsák Mihályné, a Febagro Zrt., a Henerári Szikvíz, a Jozsmár Bt, Király Sándor, Dr. Rendek Magdolna, a Royal Sütőipari Zrt. és nem utolsósorban a rendezvény házigazdája, Vancsura Józsefné nagylelkű támogatását.

 

Reméljük mindenki jól érezte magát és 2016. novemberében ismét találkozunk!